Ik spreek geregeld mensen die twijfelen of ze zich wel of niet zullen laten vaccineren. Iedereen moet daarin zijn eigen afweging maken. Gelukkig is er veel dat je zelf kunt doen om je immuunsysteem en energie te ondersteunen, en het vaccin bewust in te zetten als versterking voor je systeem. 

Hierboven zie je me net na mijn eerste vaccinatie. Ik vond het wel een beetje spannend. Je weet niet wat het effect zal zijn…maar ik wist gelukkig wel dat ik me goed voorbereid had.

Dit is wat ik deed
Ik volgde de gratis vaccinatiecursus van Prune Harris, een zeer ervaren Eden Methode leraar. Een week van tevoren deed ik (bijna) elke dag de 10 minuten voorbereiding. Dat voelde goed, alsof mijn energie opgewekt werd. Alsof hij zachtjes ging zoemen.
Op de dag van de vaccinatie nam ik water mee en dronk er extra veel van. Ik deed het rustig aan, zodat mijn lichaam extra energie ter beschikking had om het vaccin te integreren.
En ik voerde een paar dagen de 15 minuten oefeningen uit voor na de vaccinatie. Deze oefeningen voelden fijn. Een diepe ontspanning en versteviging van mijn hele systeem. 

Ik kan mijn eigen hoeveelheid energie testen, en dat deed ik dan ook. De twee dagen na de vaccinatie zat mijn energie niet op 100%, maar op 80%. Echter, een uur na de na-oefeningen was mijn energie weer gestegen naar 95%.
Dat was de moeite waard!
Ook merkte ik dat mijn lichaam meer behoefte had aan vitamine D3 in de week na de vaccinatie. Na een week was dit weer terug naar normaal. 

Klik hier voor de gratis vaccinatiecursus van Prune Harris

Met hartelijke groet,
Ingrid

Wil je graag begeleiding, of laten testen hoe het gaat met jouw weerstand en je energie? In 1 consult kan je weerstand getest worden, en het effect van de vaccinatie-oefeningen op je energiesysteem. 
Of wil je leren hoe je jezelf kunt testen op supplementen en voeding?
Klik hier om een afspraak te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *