Nederland volgt in spanning de uitslagen rond corona. Kunnen we het onder controle houden? Voor mensen in de zorg verandert er niet zo veel: zij blijven heel hard werken en hebben zorgen om hun gezondheid, en die van hun gezin en familie.

Hoe zorgen zij ervoor dat ze optimaal kunnen blijven functioneren, en zelf sterk en veerkrachtig blijven? We zijn heel blij met alle wetenschappers en onderzoekers die onvermoeibaar bezig zijn met ontwikkeling van een vaccin. Totdat dat vaccin er is kunnen we kijken wat we zelf kunnen doen om onze weerstand te ondersteunen.

In april dit jaar werd ik ziek, met symptomen van het corona virus. Ik werkte in een verzorgingshuis, waar ook besmette bewoners verpleegd werden. Voor mijn herstel gebruikte ik programma’s van de Eden Methode om de weerstand te verbeteren en herstel te ondersteunen. Speciaal ontwikkeld om mensen nu, in het corona tijdperk, te ondersteunen. Deze – en andere – zelfhulptechnieken bied ik heel graag aan aan de werkers in de zorg. Er is veel dat je zelf kunt doen om jouw gezondheid en welbevinden te ondersteunen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *