Energy Medicine technieken voor deze tijd

Een cursus in twee dagdelen

Merk jij ook dat de bijzondere tijd waarin we nu leven wel erg veel van je vraagt? Alles verandert en er zijn grote bedreigingen en uitdagingen voor ons als mensen en voor onze aarde.

Hoe kun je te midden van dit alles stabiel en bij jezelf blijven, je veilig en verbonden voelen, positief blijven?

 • Wil jij je ook veilig en stabiel voelen, juist in deze tijd?
 • Op krachten blijven, ook door goed te blijven slapen?
 • Een sterke en zelflerende filter leren opbouwen voor jouw energieveld? Zodat buiten blijft wat niet bij jou hoort, en binnen mag wat opbouwend en positief is
 • Verbonden blijven met je hart en met jouw innerlijke vreugde?
 • Leer hoe je zelf beperkende patronen in je chakra’s op kunt ruimen en achter je laten
 • Verwerk de krachtige energieën die nu naar de aarde komen, en blijf daarbij goed slapen.
 • Ervaar een Power of 8 meditatie: een prachtig voorbeeld van positieve actie voor deze tijd. Voor de wereld, èn voor jezelf.

Geef je dan op voor deze cursus! Op de zondagmiddagen 24 oktober en 21 november deelt Ingrid de Geus van Energie Werkt speciale technieken, juist voor deze tijd.


Praktische informatie

De cursus wordt gehouden in centrum Zuiderlicht te Breda, op zondagmiddag 24 oktober en zondagmiddag 21 november, van 13.30 tot 17.00 uur. De kosten bedragen 100 euro voor beide middagen samen.
Bij de cursus ontvang je een set video’s met alle gebruikte technieken.

Er zijn slechts 10 plaatsen beschikbaar, dus reageer snel!

Aanmelden: Via mail of telefonisch: 0182-513132. Je inschrijving is pas geldig als het bedrag van € 100,- is overgemaakt. Het rekeningnummer is NL 16 ASNB 0706 9381 35 t.n.v. I. de Geus te Gouda, onder vermelding van ‘cursus stabiel, positief en verbonden blijven’ en je naam.

De cursusruimte in centrum Zuiderlicht Breda

Ingrid: “Net als iedereen worstel ik soms met de bijzondere en intense tijd waarin wij leven. Gelukkig voel ik me gedragen en gesteund door Energy Medicine. Ik laat je in de cursus graag mijn favoriete energietechnieken zien!

2 thoughts on “Cursus ‘Stabiel, verbonden en positief blijven’”

 1. hoi Ineke, erg leuk dit initiatief. Ik heb lang uitgekeken naar het vinden van een gecertificeerd iemand in Nederland. Ik heb Els Botman ook als eens bezocht en een workshop bij gevolgd. Om die reden wil ik je vragen: zou je met me willen delen welke oefeningen je o.a. terug laat komen in de twee middagen? Dit ivm dat ik ook graag nieuwe dingen leer 🙂
  groet Charlotte

  1. Beste Charlotte,
   In de cursus deel ik geavanceerde oefeningen van met name Ellen Meredith, een geniale Energy Medicine lerares en therapeut, die ook door Donna Eden is opgeleid maar daarnaast haar eigen stijl van werken heeft. Dit zijn dus niet de oefeningen die je in de algemene Energy Meidcine cursussen of boeken vindt. O.a. de beste manier om overalertheid of reactiviteit van je triple warmer systeem te kalmeren, waardoor je systeem veiligheid hervindt, ook in onveilige tijden. Hoe je drie punten op je lichaam eenvoudig kunt openen en daarmee je stralende stromen herstarten, iedere keer als je vast zit in somberte of een dip. Hoe je belemmerende patronen, waar je met wilskracht of bewustzijn niet bij kunt komen, zelf uit je chakra’s kunt verwijderen.
   Heb ik je daarmee voldoende informatie en inspiratie gegeven? Ik kan je verzekeren dat dit nieuw is voor Nederland, en zeker de moeite waard!
   met vriendelijke groet, Ingrid

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *