Tijdens een aura behandeling laat ik je graag voelen en zien hoe het ervoor staat met je energieveld, en wat jij ermee kunt doen. Hoe je kunt waarnemen waar iets aan de hand is. Hoe energie, licht, glaskristal, geluid erop in kan werken. En zelfs hoe je vragen kunt stellen aan je aura…
Wil je dat wel eens meemaken? Maak dan een afspraak voor een aura APK!

 

Heeft zoals ik me voel iets met mijn energieveld te maken?

Dat kan! Laten we eens kijken naar de getekende aura’s in het plaatje hieronder.

Ik weet niet wat ik voel”
Je energieveld kan los zijn, niet goed op je aangesloten. Dan is er een gat tussen jou en je aura. Daar komt energie van de omgeving, van mensen om je heen, vanzelf in terecht. Omdat die sfeer of die gevoelens direct bij je naar binnen komen (in plaats van eerst door je energieveld gefilterd te worden) kun je niet onderscheiden wat van jouzelf is en wat van een ander. Heel verwarrend, want zo is het moeilijk uit te maken wat jijzelf voelt.

“Ik ben zo snel uitgeput”
Vermoeidheid of uitputting heeft veel verschillende oorzaken. Een oorzaak kan zijn dat er gaten in je energieveld zijn, of ‘windpunten’ die open staan. Windpunten zijn als grote poorten of tunnels in je energieveld, waar veel energie uit weg kan waaien (of in kan waaien, maar dat is weer een ander verhaal). Je kunt gaten in je aura laten testen, en in één moeite door dicht laten maken.
Ook windpunten kun je laten testen en dicht maken. Vervolgens moet je daar zelf thuis ook nog mee werken, om ervoor te zorgen dat ze ook dicht blijven.
Het goed dicht laten maken van je windpunten kan je enorm veel energie schelen.
Ben jij iemand die altijd een sjaal om moet, of een muts in de winter, omdat je anders te veel last hebt van de kou of tocht? Laat dan je windpunten eens testen.

Ik voel me kwetsbaar”
Gaten en scheuren in je energieveld komen vaak voor. Dat kan een kwetsbaar gevoel geven.
Als mensen hiervoor naar me toe komen vraag ik ze meestal om hun ogen dicht te doen en om zich heen te voelen. Voelen ze ergens tocht, een onrustig of een koud gevoel? Ergens dat iets niet in orde is? Die gevoelens geven vaak de plek of richting van een gat of scheur aan.
Gelukkig kan dit meteen getest en dichtgemaakt worden. Dat voelt veiliger, warmer, rustiger.

De wereld voelt onveilig”
Hier komen we bij een gevoel dat veel mensen hebben in deze tijd. Er zijn grote problemen, enorm veel veranderingen, er is onzekerheid over onze toekomst.
Je overlevingsmechanisme reageert op deze onveiligheid van buitenaf door een schild in je energieveld te activeren. Dat beschermt je tegen de dreiging die je voelt. Alle energie wordt naar het schild gestuurd. Het nadeel is wel dat dit enorm veel energie kost en er erg weinig overblijft voor je basis, je ‘life support’.
Door deze toestand kun je je geprikkeld, geïrriteerd, uitgeput of juist geagiteerd voelen; of je kunt je onnatuurlijk kalm, lusteloos of afgesloten voelen.
Deze situatie kun je makkelijk zelf leren terugdraaien. Dat brengt je terug in je eigen flow en energie. En het kalmeert je overlevingsmechanisme.

In één keer duidelijkheid en een afdoende behandeling
Het grote geluk bij problemen met je aura is dat het vervelende, vermoeiende, onzekere of verwarrende gevoel dat je bij je draagt meestal makkelijk te behandelen is. Een aura APK, energieveld test en behandeling, kan je in één keer helpen.

Ik maak meteen een afspraak voor een aura APK!

 

Spelen met je aura

De meeste mensen hebben wel eens gehoord over de aura, het energieveld om je heen. Maar wat dat betekent, en wat het voor je doet? In deze blog ga ik je daar meer over vertellen, en laten ervaren! Want je kunt er zelf, in je eentje, al veilig mee spelen en veel over ontdekken.

Hoe groot is mijn aura?Je aura is heel beweeglijk en kan makkelijk van grootte veranderen. Er zijn mensen die ergens binnenkomen en dan de hele ruimte vullen met hun aanwezigheid. Ken je zo iemand?
Die hebben een sterk en groot aura, kun je zeggen. Maar weet je dat de grootte van je aura ook afhankelijk is van jouw aandacht naar je omgeving? Bijvoorbeeld wanneer je als kind al geleerd hebt dat je goed op moet letten op de mensen en de sfeer om je heen. Dan heb jij waarschijnlijk een aura dat zich ver uitstrekt. Want je moet alles in de gaten houden. Een groot aura vult de ruimte, maar kan ook dun zijn (te dun uitgesmeerd) waardoor je je niet goed beschermd voelt. Een goed werkende aura voelt als een veilige warme jas, een veilige cocon om je heen.

Je energieveld reageert op jou. Je kunt het vragen om groter of kleiner te worden.
Een goed werkbare grootte van je aura is tot aan het einde van je vingertoppen, wanneer je staat en je armen naar opzij uitstrekt. Ga maar eens even zo staan. Kijk naar je vingertoppen en vraag je energieveld om tot daar te komen. En doe nu je ogen dicht en voel. Hoe is dat? Voelt het nu anders om je heen dan je gewend bent?

Hoe dun of hoe dik is mijn aura?
Een grote, uitgerekte aura kan ook werkelijk dun aanvoelen. Stel je maar voor dat de inhoud, de energie dan dun verspreid is. Soms heeft dat zelfs het effect dat iemand zich onzichtbaar voelt in gezelschap.
Naast je aura vragen om dichter naar je toe te komen, kun je de inhoud ook versterken en steviger, ‘dikker’ maken. Stel je maar eens voor dat je aura een dekbed is om je heen. Al die veren van het dekbed kun je eens lekker opschudden. Schud de vulling om je heen eens goed op, pak het als het ware vast en schud in rondjes met je handen om je heen. Overal: achter, voor, verder weg om je heen, boven je hoofd… En doe nog eens je ogen dicht. Voel je een verschil?
En voel nu eens goed bij je enkels en je voeten. Zijn die ook goed ingepakt in het dekbed? Of voel je daar misschien kou of is het alsof het tocht. Schud dan het dekbed ook goed naar beneden. Je kunt het ook naar beneden trekken, of daarheen uitnodigen. Wanneer jouw aandacht vooral in je hoofd zit is je aura daar ook het meest aanwezig. Dan is het onderaan dunner, of steken je voeten er onderuit. Naar beneden trekken of schudden van je aura maakt het ook makkelijker om aandacht en warmte in je voeten te hebben.

Filteren!
Heel belangrijk is de filterfunctie van je energieveld. Wat mag erin? Wat blijft er buiten?
Een goed werkend aura heeft een sterk filter aan de randen, waardoor jij je beschermd voelt en minder gauw last hebt van overprikkeling (te veel indrukken waar je moe van wordt). Ook hierbij kun je zelf het filter van je aura versterken. Is dat niet geweldig, dat je dat zelf kunt doen?!
Het gaat zo: ga staan en vraag je aura om een grootte aan te nemen tot aan je vingertoppen (zie hierboven). Zet je handpalmen tegen elkaar, tegen je hart. (Alsof je zometeen gaat buigen en een ‘coronagroet’ op afstand aan iemand doet). Adem in door je neus en houd je handen bij je hart.
Adem uit door je mond en strek tijdens het uitademen je handen naar opzij, tot aan de rand van je aura. Adem in, en breng je handen weer samen voor je hart. Adem uit, en breng met je handen de kracht van je hart weer naar de rand van je aura. Strek je armen uit, kies verschillende richtingen zodat je verschillende plekken op je aurarand aanraakt. Doe dit een keer of 6 of 8.
Nu heb je de filterfunctie van je energieveld versterkt.
Je kunt hierbij ook vragen om bepaalde zaken buiten te houden. Of je kunt een kleur in de rand doen die jij fijn vindt. Speel er maar mee, en kijk wat het voor jou doet!

Wat kan er nog meer met mijn energieveld?
Er zijn nog veel meer dingen die je voor of met je aura kunt doen. Twee belangrijke zaken daarvan wil ik hier nog noemen.
Om je warm en veilig in je eigen fijne dikke jas, je cocon te voelen is het belangrijk dat je energieveld heel is en goed aan je vast zit.
Wanneer je aura gaten en scheuren heeft (dat gebeurt vaak, en is vrij makkelijk te testen en heel te maken) dan kun je daar energie door kwijtraken, en kun je je kwetsbaar voelen.
Wanneer je aura niet aan je vast zit maakt dat het moeilijk om te onderscheiden wat (welk gevoel of welke sfeer) van jou is en wat van een ander. Je kunt je dan hypersensitief, té gevoelig voelen.
Ook dat is makkelijk te testen en vrij eenvoudig weer vast te maken.

Laat dat dan wel doen door een betrouwbaar iemand, met verstand van deze zaken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *