Energietechnieken om je innerlijke vreugde te activeren – en dichter bij je hoger bewustzijn te komen staan

Goed nieuws: iedereen kan leren om in contact te blijven met zijn innerlijke vreugde. En om zijn hoger bewustzijn uit te nodigen om dichter bij te komen.
Om erbij te zijn, in jouw dagelijks leven. Hoe je dat doet, zie je in de video.

 

 

https://youtu.be/KBi9I09LQL0

Maak kennis met de Diamond Inlay – krachtige energieën
voor een betere toekomst

Energietechnieken

(Samenvatting van tekst door Donna Eden, vertaling in het Nederlands: Ingrid de Geus)

De Diamond Inlay energieën zijn lichtende, diamantvormige structuren die tevoorschijn komen wanneer mensen een positieve evolutionaire verandering door kunnen maken in hun leven. Wanneer dit gebeurt helpen deze energieën om te gronden, maar ook om uit te reiken en vér uit te strekken. Zodat iemand naar een toekomst kan groeien die vrij is van dagelijkse beperkingen. Een toekomst waarin je de beste versie van jezelf bent.
De Diamond Inlay energieën zijn daarnaast permanent aanwezig bij hoog intuïtieve mensen.

Donna Eden heeft de Diamond Inlay energieën verder onderzocht en een methode ontwikkeld om het mensen mogelijk te maken deze energieën in zichzelf uit te nodigen en te versterken. Dit ondersteunt mensen om beter afgestemd te zijn op de energetische structuren van hoger bewustzijn. Zodat zij kunnen gaan leven naar hun meest belovende potentieel – de beste versie van henzelf.

Donna Eden heeft vijf energietechnieken ontwikkeld die iedereen aan kan leren om de Diamond Inlay energieën bij zichzelf te activeren. Het doel daarvan is:

  • Om je bewustzijn dichter bij de ongelofelijke intelligentie van het universum te brengen
  • Om je energieën te herstructureren zodat het veiliger is om boven je normale bewustzijn uit te stijgen, naar de waarheden van je ziel
  • Om beter en makkelijker te kunnen luisteren naar de zachte stem van je intuïtie
  • Om jezelf zodanig te gronden dat je grote sprongen in je bewustzijn kunt maken, die anders teveel voor je zouden kunnen zijn.

Ingrid: “Het is mijn overtuiging dat deze energieën niet voor niets in deze tijd naar voren komen. Zij maken het ons mensen mogelijk om ons verder te ontwikkelen en daarmee onze samenleving naar een hoger plan te brengen. Activeren van de Diamond Inlay energieën bij mijzelf heeft grote veranderingen gebracht in mijn bewustzijn en mijn intuïtie beslist naar een hoger plan gebracht.”

Spreekt je dit aan? Ik kan je leren hoe je de Diamond Inlay energieën bij jezelf kunt uitnodigen en versterken met de vijf energietechnieken van Donna Eden.