Hooggevoeligheid: vind je weg naar helderheid en rust

Wil je een einde aan de chaos en overprikkeling? Wil je helderheid en rust?
Wil je je veilig en geborgen voelen in je eigen energie en je hooggevoeligheid gebruiken als kracht?

Mensen met hooggevoeligheid hebben vaak moeite om bij zichzelf te blijven en hun energie vast te houden in een drukke omgeving.
Zij raken snel overprikkeld en vermoeid.
“Ik kan nu veel beter bij mezelf blijven en doen wat ik me voorgenomen heb, ook in een drukke omgeving” en “Ik kan nu voelen wat van mij is en wat van een ander!” zijn opmerkingen die ik regelmatig krijg van mensen die hiervoor Energy Medicine oefeningen doen.
En dat scheelt hen ook behoorlijk in hun energie!

Ook geeft het een gevoel van veiligheid en rust wanneer de energie om je heen, je energieveld, heel is en goed op jezelf aangesloten.
Daar help ik je graag bij.

In een Energy Medicine behandeling ben jij het uitgangspunt, met jouw unieke energie en eigenschappen. Door spiertests geeft je lichaam zelf aan welke energie-oefeningen jou helpen om optimaal met je energie en je hooggevoeligheid om te gaan.
Uiteindelijk weet jij precies wat je kunt doen om goed in je vel te zitten – en te blijven zitten.

 “Ik heb een aantal sessies bij Ingrid gehad. De sessies waren vooral gericht op het verzorgen van mijn aura. Ik heb Ingrid ervaren als iemand die heel secuur en zuiver werkt. Hierdoor had ik vertrouwen in haar en voelde ik me veilig.
Door met mijn aura bezig te zijn, heb ik veel meer rust gekregen in mijn leven. Ik kan een veilig plekje voor mezelf creëren. Hierdoor kan ik beter om gaan met invloeden van buitenaf.
De oefeningen die ik meekreeg waren heel makkelijk om te doen en werken goed.” – Anneke

“Na de behandeling van Ingrid de Geus ervoer ik een diepe rust, een thuiskomen bij mezelf. Een gevoel van bescherming. De oefeningen die ze meegaf, deed ik graag, en ik voelde de werkzaamheid ervan.
Ik had deze rust lang niet meer gevoeld. Ondertussen is die rust, die de eerste weken zo
opvallend was, nu mijn nieuwe “normaal”.” – Jorine 

“Als ik in het gezelschap van andere mensen ben raak ik heel snel het contact met mezelf kwijt en vind ik het moeilijk om in mijn eigen energie te blijven. Na enkele maanden Energy Medicine therapie voel ik me in gezelschap beter beschermd en lukt het me steeds vaker om dichtbij mijn eigen gevoel te blijven. Ook ben ik beter in staat om met mijn energie om te gaan. Kortom, ik zit een stuk beter in mijn energetische vel.”- Anita