Hoe gaat het eraan toe bij een behandeling met Energy Medicine?

Energy Medicine spreekt de taal van het lichaam! Het brengt de natuurlijke energieën in evenwicht opdat het lichaam zichzelf kan helen.

De ‘keuken’ ofwel de praktijkruimte
Een consult bestaat meestal uit een mix van testen van je energieën, ontvangen van balancerende en versterkende behandelingen  en samen oefeningen uitvoeren.
Kinesiologische- of spier-test
Samen oefenen
Een Energy Medicine behandeling
 Alle behandelingen gebeuren met kleren aan. Wel zonder schoenen aan, en soms met blote voeten.

Eerste afspraak

Bij een eerste afspraak worden meestal je basis-energieën getest. Als een onderdeel hiervan niet in balans blijkt dan doe je vervolgens een oefening die dit corrigeert. En wordt het opnieuw getest. Als de basis-energieën het goed doen, dan werken ze samen, versterken elkaar en bieden ze een fundament om op verder te bouwen.

Testen van één van de 14 meridianen

Vervolgafspraak

Bij vervolgafspraken kunnen heel verschillende energiesystemen aan de orde komen, afhankelijk van waar je last van hebt. Bij burn-out is het belangrijk om naar het afweersysteem te kijken en de vecht-of vluchtreactie in balans te brengen. Bij een hooggevoelig iemand is het belangrijk om het energieveld om zich heen krachtig en heel te maken. 

Ook hier komen aandachtspunten uit voort, en oefeningen die je thuis uitvoert. Het dagelijks doen van de energie-oefeningen is een van de factoren die Energy Medicine tot zo’n krachtige methode maakt.

Symbool voor een goed werkend afweersysteem: de innerlijke krijger
Een krachtig energieveld

N.B. Om profijt te hebben van Energy Medicine is het niet nodig om te geloven in, of overtuigd te zijn van het bestaan van deze energiesystemen. De oefeningen werken voor iedereen.

Alle energiesystemen en onderdelen ondersteunen elkaar en werken samen. Zo brengt een verbetering in het ene systeem vaak het andere ook in balans.

Energy Medicine combineert de krachtigste methodes uit oude tradities en moderne technieken van over de hele wereld. Het leert mensen hoe ze met hun eigen handen hun gezondheid kunnen versterken en optimaal houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *