Kom terug in je kracht! is een compleet programma voor zorgverleners en hulpverleners die kampen met vermoeidheid of uitputting, of die in een burn-out zijn geraakt. Het programma helpt de burn-out verschijnselen begrijpen en verminderen en stelt je in staat om je energie terug te krijgen, minder last van stress te hebben, beter te slapen en je levenslust terug te vinden.
De methode maakt gebruik van de directe verbinding tussen lichaam en energie. Want energie is de taal die je lichaam spreekt!

Heb je een burn-out en kun je echt niet meer werken of goed functioneren? De Eden methode helpt je met herstel van burn-out en van de bijbehorende klachten. Vraag om een vrijblijvend en gratis gesprek over de mogelijkheden. Mail naar ingrid@energiewerkt.org.

Wat onderscheidt ‘Kom terug in je kracht!’  van andere burn-out programma’s?

De Eden methode maakt gebruik van de directe verbinding tussen je lichaam en je energie. Dit werkt zeer goed als voorkoming van burnout, en ter herstel van burnout. De technieken werken direct in op het vecht-of-vluchtmechanisme dat ten grondslag ligt aan burnout. Ook op het autonome zenuwstelsel, dat niet door de wil bereikbaar is. De Eden methode weet de onbegrepen klachten bij burnout te plaatsen en te herstellen, door met je energiesystemen te werken.