Meer energie, ook voor jou!

Kom terug in je kracht! is een compleet programma voor zorgverleners en hulpverleners die kampen met vermoeidheid of uitputting, of die in een burn-out zijn geraakt. Het helpt je om je burn-out verschijnselen te begrijpen en verminderen. ‘Kom terug in je kracht’ stelt je in staat om je energie terug te krijgen, minder last van stress te hebben, beter te slapen en je levenslust te hervinden.

Heb je een burn-out en kun je echt niet meer werken of goed functioneren? De Eden methode helpt je met herstel van burn-out en met de klachten die jij daarbij ondervindt. Vraag om een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden. Mail naar ingrid@energiewerkt.org.

Wat onderscheidt ‘Kom terug in je kracht!’  van andere burn-out programma’s?

De Eden Methode maakt gebruik van de directe verbinding tussen je lichaam en je energie. Dit werkt zeer goed om burn-out te voorkomen en om ervan te herstellen. Het werkt direct met je vecht-of-vluchtmechanisme, dat ten grondslag ligt aan burnout. En met het autonome zenuwstelsel, dat niet door de wil bereikbaar is. De Eden Methode weet de onbegrepen klachten bij burnout te plaatsen en te corrigeren.