Ben je uitgeput geraakt? Voel je je vastgelopen?

Ik help je weer aan nieuwe energie.

Klik hierboven op de hoekjes om alle pagina’s te lezen

Ervaring
Ik ben 2 jaar geleden in contact gekomen met de Eden Methode (EEM) en Ingrid de Geus. Ik had een zware burnout en was op zoek naar een behandelingsmethode in aanvulling op het reguliere traject via de huisarts. Ingrid heeft mij enorm geholpen, in die tijd kon ik weinig en leek mijn lichaam wel op hol geslagen door alle stresshormonen. Ze leerde mij eenvoudige oefeningen en handgrepen die ik zelf kon toepassen. Dat gaf mij een stuk zelfbeschikking terug, maar ook leerde ik herkennen hoe ik me voelde. Anders dan over de emoties te praten nodigt EEM je uit om -voorbij redenatie- te voelen ‘Hoe is het nu met mij? Hoe voelt mijn lichaam?’ Ik leerde tijdig herkennen wanneer ik te gestresst werd en ook hoe ik mezelf kon kalmeren.
Ingrid is een betrokken therapeute met veel ervaring en weet die ook over te brengen. Daardoor is de EEM nu nog steeds mijn go-to methode.
Ik kan Ingrids lessen iedereen aanraden, ze bleken voor mij zeer waardevol. Niet alleen wanneer je al burnout hebt maar zeker ook als preventie daarvan!”

Petra

Heb je een burn-out en kun je echt niet meer werken of goed functioneren? Ik help je om te herstellen van burn-out en met de klachten die jij daarbij ondervindt. Vraag om een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden. Mail naar ingrid@energiewerkt.org.