Diepe, beperkende patronen echt verminderen of kwijtraken

Iedereen heeft gewoontes of gedragspatronen die haar of hem tegenhouden. Die je maar niet veranderen kunt, wat je ook probeert.

Voorbeelden te over. Te veel eten als je verdrietig of kwaad bent, in plaats van zeggen waar het op staat. Niet toekomen aan de dingen die voor jou belangrijk zijn, omdat iets anders altijd voorgaat. Uitstellen van wat je eigenlijk moet doen. Een terugkerend probleem of ziekte hebben die je het leven moeilijk maakt…

Stel je voor: hoe zou het voor jou zijn, als je bevrijd was van je steeds maar terugkerende klachten of problemen?

Met behulp van de Storyline Track and Balance techniek kun je ook de diepste patronen, gewoontes en problemen structureel verbeteren of laten verdwijnen. In de video vertel ik hier meer over.

Ervaringen met Storyline Track and Balance

De ervaring van Elizabeth: fibromyalgie
Elizabeth heeft al jaren last van pijn, vermoeidheid en stijfheid door fibromyalgie. Het werken met diepe patronen op de fibromyalgie bracht haar na de eerste keer twee weken vermindering van haar klachten. De klachten hadden voor haar gevoel ook te maken met plotselinge ongelukken en overlijden van mensen om haar heen. Iets wat zij van kinds af aan heeft meegemaakt. En haar eigen ervaringen met ernstige ziekte. Dit alles had ertoe geleid dat ze minder vertrouwen in het leven had. Er kon immers altijd iets gebeuren.
Nadat we werkten met ‘vertrouwen’ voelde zij verdriet om het overlijden van twee dierbare mensen, verdriet dat zij nu kon toelaten en verwerken. Ze vertelde dat ze voorzichtig weer vertrouwen begon te voelen. Ik vond dit heel bijzonder, gezien alles wat zij meegemaakt had. Na nog een behandeling op haar fibromyalgie klachten namen die voor 30 tot 40% af en bleven op dat niveau. Elizabeth en ik werken door, met als doel verdere afname van haar klachten.

Onlangs heb ik een bijzondere sessie “ storyline track and balance” van Ingrid mogen ontvangen. Ik ben al heel wat jaren bezig met bewustwording en heb ervaring met diverse healingmethodes. Ingrid heeft de sessie gedaan op een stukje onzekerheid wat nog speelde wat betreft mijn eigen werk als therapeut. Dit was voelbaar als een verkramping in mijn lichaam. Na de sessie was het gewoon weg en ik moest er om lachen.
Een paar dagen na de sessie moest ik heel hard nadenken wat het issue ook alweer was waar Ingrid aan gewerkt  had!
Sindsdien sta ik meer in mijn kracht.

Willemijn

Het verhaal van Anita: van weerkerende crisis naar rust
Anita werkt hard en zorgt daarnaast met liefde voor haar familie, haar oudere vader en haar inwonende kleindochter. Het is al jaren zo dat wanneer zij echt toe is aan rust, een vrij weekend heeft, een vakantie heeft gepland, er een crisis opduikt in de familie. Een situatie die dringend is en waarvoor haar zorg gevraagd wordt. Zij gaat daar elke keer vanzelfsprekend en vanuit haar hart meteen op af  en doet wat er gedaan moet worden. Maar zo komt ze natuurlijk niet aan haar eigen rust toe.
De Storyline behandeling richt zich op dit patroon van weerkerende crisissituaties.
Een patroon draagt ook een voordeel of (verborgen) geschenk in zich. Als voordeel ziet Anita dat ze belangrijk is voor haar familie.
Na de behandeling, nu 4 maanden geleden, merkt Anita dat deze kenmerkende crises zich niet meer voordoen. Haar leven is daarmee een stuk rustiger geworden, en zij heeft meer gelegenheid om te ontspannen en tot zichzelf te komen.

“Op een  snelle, makkelijke en respectvolle manier werden er door Ingrid met de Storyline  best wel grote beperkingen opgeruimd die al lang in mijn leven waren. Daardoor kon er meer licht en vreugde door mij heen  komen. Dat voelde als een enorme toegenomen lichtheid. Ik merkte ook dat ik na de behandeling anders reageerde op sommige situaties, het was ineens heel simpel om dat zo anders te doen… en dit was ook in de maanden hierna te voelen.
Ik hoorde Gary Craig op een EFT DVD  een keer het apex effect  noemen, dat na behandeling iemand niet meer weet wat voor klachten hij/zij had. En het belang om de klachten dus voor de behandeling op te schrijven. Dat apex effect was voor mij na de behandeling heel merkbaar.
Iets wat mij eerder hevig emotioneerde en wat als een heel oud patroon voelde, was opeens iets wat geen rol meer speelde. Opgeruimd. nieuwe wegen. Ik kan deze behandeling van Ingrid van harte aanraden”

Jorine

“Ik weet al jaren dat mijn vecht- of vluchtreactie eigenlijk altijd alert is. Dat is ook een oorzaak van mijn chronische vermoeidheid jaren geleden. Daarvan ben ik gelukkig al lang hersteld. Maar voor een goede balans en slaap had ik het toch nodig om elke avond kalmerende oefeningen te doen. Het bleef een kwetsbare plek.
Na een Storyline behandeling van deze klacht merkte ik de volgende dag dat mijn vecht- of vluchtreactie uit zichzelf in balans was gebleven. In de dagen erna bleken kalmerende oefeningen niet meer nodig.
Maar ook ging ik van binnen meer rust voelen. Ik kon waarnemen hoe ik anders altijd druk op mezelf leg. Maar daarnaast, dat ik mezelf ook meer ruimte en rust kon geven. Dat kan nu makkelijk, omdat ik niet meer dat doorlopende gevoel van urgentie heb. 
Ik vind het wonderbaarlijk dat dit op deze manier mogelijk is. Het resultaat is dat ik me nog weer een stuk beter in mijn vel voel zitten. Ik werk en leef met meer plezier!
En het heeft ook nog een positief effect op mijn werkprestaties.

Ingrid

“Storyline Track & Balance teaches how to travel to where energy imbalance lives in order to clear persistent energy patterns.”

Ellen Meredith

Ellen Meredith is een briljante en zeer ervaren Eden Methode therapeut en docent. Zij publiceerde de techniek in 2010 en werkt er sindsdien mee. Haar ervaring is dat het structurele (blijvende) positieve veranderingen bewerkstelligt in de levens van haar cliënten.