Ervaar de bijzondere mogelijkheden van Eden Energy Medicine door een van deze los staande behandelingen!

Enkelvoudige behandelingen:

  • Voettherapie op basis van reflexologie en acupressuur – 30 tot 45 minuten
  • Optimaal herstel bij chemotherapie
  • Black Pearl behandeling – 45 tot 60 minuten
  • Aura APK – 60 tot 90 minuten
  • Electrics behandeling – 60 tot 90 minuten

Specialisaties:

  • Meer energie bij vermoeidheid of uitputting
  • Meer energie bij chronische vermoeidheid, burn-out en na ziekte
  • Beter in je vel bij hooggevoeligheid
  • Beter slapen

U kunt daarnaast terecht voor andere klachten die door Eden Energy Medicine verbeterd kunnen worden. Vraag gerust!

Voettherapie – de voettherapie op basis van reflexologie en acupressuur werkt ontgiftend, vermindert pijn, bevordert het slapen en kalmeert het zenuwstelsel. En het is vooral heerlijk ontspannend!

Optimaal herstel bij chemotherapiehierbij leren partners, familie en vrienden van mensen die chemotherapie ondergaan de voettherapie op hen toepassen. Dit vermindert de negatieve bijwerkingen van chemotherapie aanzienlijk (zie ook de ervaring van Frank onderaan deze pagina).

Black Pearl behandeling – dit is een techniek waarbij verschillende punten op uw hoofd vastgehouden worden. De Black Pearl geeft diepe ontspanning en brengt daarmee de natuurlijke helingsprocessen op gang. De behandeling werkt uitstekend tegen stress, geeft rust in uw hoofd en zorgt ervoor dat positieve gevoelens de overhand krijgen op negatieve.

Aura APK – als de aura, het energieveld om u heen. goed functioneert dan voelt u zich lekker en veilig in uw eigen ‘jasje’ zitten. Prikkels van buitenaf worden makkelijk gefilterd, en u kunt duidelijk onderscheiden wat van uzelf is en wat van een ander. Bij de aura APK wordt getest of uw aura heel is, goed aan u vast zit, een geschikte grootte en dichtheid heeft. Ook wordt gekeken of de zgn. windpunten dicht zijn. Eventuele gebreken worden zo opgespoord en hersteld. Tenslotte kan uw aura schoongemaakt worden. Het resultaat: een glanzende aura, en een heel goed gevoel!

Electrics behandeling – Het werken met de lichaamseigen elektrische energieën kan blokkades oplossen, helpt weefsel herstellen of regenereren, kan littekens helen en oude herinneringen en emoties naar boven halen om ze vervolgens voorgoed te laten verdwijnen. Deze behandeling is o.a. aan te raden na operaties, na bestralingen en bij neuropathie. Electrics kan ook het functioneren van cellen en organen verbeteren en zo leiden tot meer energie. Er zijn twee typen behandeling: de revitalizing electrics, waarbij de elektrische energie door bepaalde punten, organen of lichaamsdelen geleid wordt; en deep healing electrics, waarbij de energie zijn eigen weg gaat en het lichaam zichzelf heelt.

(Veel) beter tijdens chemotherapie, met behulp van Energy Medicine – “Voordat ik aan mijn 24 weken durende chemobehandeling begon werd ik gewezen op deze manier om extra energie te krijgen (je lichaam krijgt het al zwaar zat dacht ik) en bovendien, baat het niet dan schaadt het niet. Ik ben nu met de 6e van mijn 8 behandelingen bezig en het gaat bovenverwacht goed met me. Nauwelijks last van de waslijst aan bijwerkingen die me voorgespiegeld was. Met de hulp van INGRID de GEUS eens per week een consult in haar praktijk aan huis. en wat simpele drukpunten en oefeningen waar je nog geen 3 kwartier per dag mee bezig bent. Voor alle mensen die met kanker te maken krijgen of iemand met kanker kennen: onthou dit, en deel het!”

Frank, Reeuwijk

Naschrift: na de chemotherapie herstelde Frank voorspoedig. Hij had al snel weer veel meer energie. Drie maanden na zijn laatste chemokuur is hij weer aan het werk gegaan, eerst twee weken voor halve dagen, daarna weer fulltime.